(S)preekrooster januari/februari 2018

Datum Prediking Zangdienst
07-jan br. J. Tetelepta zr. G. Mulder
14-jan br. C.Telepeta br. B. Katerberg
21-jan Getuigenisdienst zr. R. Grevers
28-jan br. M. Pietersz br. A. Grevers
04-feb br. S. van Nierop zr. G. Grievink
11-feb br. J. Tetelepta zr. A. Rekker
18-feb br. S. Obbink br. C. Tetelepta
25-feb br. D. Grevers zr. G. Mulder
04-mrt br. J. Tetelepta br. B. Katerberg
11-mrt zr. R. Grevers

 

Naar de Jeugdkerkstraat

Kijk voor meer foto’s op onze Facebook-pagina en abonneer je hierop om altijd het laatste nieuws te lezen!

Naar de Jeugdkerkstraat

16 februari

CV-ketels gesloopt

CV-ketels gesloopt

Deze week zijn onder andere de cv-ketels gesloopt en verwijderd. Verder zijn de schoorstenen uit het achterste gedeelte gesloopt en is er een start gemaakt met de prefabricage van de nieuwe vaste trap naar de zolder. Nu nog laatste binnenlanden slopen, een aantal delen van de plafonds en een start..Read More

9 februari

Platte daken waterdicht

Platte daken waterdicht

de afgelopen week heeft in het teken gestaan van het slopen van de schoorstenen en dakdoorvoeren op de platte daken. Door het verwijderen van deze overbodige voorzieningen en het dichtplakken van de daksparingen zijn de platte daken nu weer waterdicht.

3 februari

Laatste collectieve sloopwerkzaamheden

Laatste collectieve sloopwerkzaamheden

De laatste sloopwerkzaamheden zijn in zicht. Deze week zijn er opnieuw veel werkzaamheden verricht. De kozijnen van de ‘binnengevel’ zijn verwijderd, (systeem)plafonds gesloopt en opnieuw zijn er weer een aantal binnenmuren neergehaald. De vloeren zijn ingeslepen voor de voorbereidingen van het staalwerk en glazen pui. We zien ernaar uit!

27 januari

Podium gesloopt, muren verwijderd, etc.

Podium gesloopt, muren verwijderd, etc.

Deze week zijn er opnieuw veel werkzaamheden verricht. Delen van de balkons zijn gesloopt om deze later weer stevig op te kunnen bouwen, de borstwering va de ‘binnengevel’ zijn gesloopt, delen van het podium zijn verwijderd om het podium later lager weer op te kunnen bouwen, binnenmuren bij de keuken..Read More

25 januari

Podium gesloopt…

Podium gesloopt…

Ook het eerste deel van deze week is weer veel werk verzet. Het podium is voor het grootste deel gesloopt om het podium geschikt te maken voor ons gebruik, de borstwering bij de hoge ramen is ingeslepen en wordt gesloopt, etc., etc.

20 januari

Vandaag weer veel werk verzet!

Vandaag weer veel werk verzet!

Vandaag is er weer veel werk verzet door een redelijk grote groep enthousiaste, gemotiveerde mannen en vrouwen. De eerste (sloop)ploeg is zelfs al om 07:00 uur begonnen! Een greep uit de uitgevoerde werkzaamheden: Slopen van de bar en keuken Slopen van systeemplafonds Slopen van binnenwanden en podium Slopen van bar..Read More

18 januari

Elektra en gas beschikbaar!

Vandaag hebben we bezoek gehad van Liander. De monteurs van Liander hebben ervoor gezorgd dat we de beschikking hebben over een gas- en elektra-aansluiting. Nog even wachten op het water…

17 januari

Glas binnenpui verwijderd

Glas binnenpui verwijderd

Begin deze week is het glad van de ‘binnenpui’ in de kerkzaal verwijderd en is het podium verder gesloopt. De eerste containers met puin en afval zijn afgevoerd. Vanaf deze week zijn we dagelijks aan het werk in het gebouw.

13 januari

Letters verwijderd

Letters verwijderd

Vandaag zijn weer een grote hoeveelheid werkzaamheden uitgevoerd. De sloopwerkzaamheden zijn voortgezet. Delen van het podium zijn verwijderd men de letters aan de gevel van het pand zijn gedemonteerd. Nog een weekje en dan verwachten we dat het meeste sloopwerk van houten delen wel achter de rug is.

12 januari

Binnenplafond gesloopt

Binnenplafond gesloopt

Ook vandaag is het slopen van de houten schroten van het binnenplafond weer verder gegaan. Deze werkzaamheden naderen het einde. Wat geeft dat een ander aanblik!

11 januari

Eerste sloopwerkzaamheden

Eerste sloopwerkzaamheden

Op 11 januari heeft de eerste sloopploeg een start gemaakt met de grotere sloopwerkzaamheden. Zo zijn met name de houten delen van het binnenplafond in de kerkzaal verwijderd en afgevoerd, zijn bewakingscamera’s gemonteerd en zijn er voorzieningen getroffen om met grote getale de eerstvolgende zaterdag te gaan slopen. Uiteraard mogen..Read More

8 januari

Eerste bijeenkomst

Eerste bijeenkomst

Op 8 januari hebben we ’s avonds onze eerste mini-bijeenkomst gehouden in het gebouw met aanbidding, bijbelstudie en gebed. Ook een hapje en drankje mocht niet ontbreken.

8 januari

Overdracht gebouwen

Overdracht gebouwen

Op 8 januari 2018 was om 16:30 uur de overdracht van de panden aan de Tuunterstraat en de Jeugdkerkstraat. Vanaf dat moment is Evangeliegemeente Spoorzicht eigenaar van het pand (voormalig Eucalypta) aan de Jeugdkerkstraat.